Samoerai Haacht

Wadō-ryū karateclub

Tomodachi Cup 2015

28 april 2015
Locatie: 
Zoutleeuw
Type: 
Clubtoernooi

Bijzonder fier kunnen we melden dat Jordy en Lander beiden de 3e plaats deelden op dit tornooi. Ze zaten in dezelfde categorie waardoor ze uiteindelijk tegen elkaar uitkwamen in de laatste match en onbeslist in deze partij beiden de 3e plaats deelden. Weer heel dapper en zonder de minste angst hebben ze gevochten en lieten mooie technieken zien. Sterke prestatie !
Laran en Alexander namen deel bij de scholieren.  Alexander vocht voor de eerste keer een wedstrijd en heeft zeer moedig en dapper gevochten. Je moet het maar doen bij een eerste wedstrijd zo uit de hoek komen met goeie technieken en zonder angst ervoor gaan. Hij verloor nipt de eerste partij en de herkansing maar we zijn zeer blij en bijzonder trots op zijn prestatie. Dit is het begin van een mooie kumité toekomst :-)
Laran was duidelijk in topvorm en sloeg snel toe bij de tegenstander die het van alle kanten zag komen, alleen werd door de jury 2 keer beoordeeld dat het contact te fel was waardoor Laran geen geldige scores kreeg voor die aanvallen en nipt de eerste partij verloor met 2 - 1 en ook geen herkansing kon doen. Anders zat er zeker een podium voor hem in.